De Nexus Is Een Telefoon Waar Je Echt Rekening Mee Moet Houden

kody Telefoon

Sharing is caring!

Nexus 6P is een mobiel dat de vingerafdruksensor op de achterkant van de telefoon introduceerde. Ja, het kostte ons enige tijd om te wennen aan het idee dat de knop “ontgrendelen” op de achterkant staat, maar het blijkt behoorlijk nuttig en praktisch te zijn, nietwaar?

Nexus 6P is gemaakt door Huawei en wordt geleverd met 2 GB RAM, 5,7 “scherm en Qualcomm Snapdragon-chipset. Het “all metal” ontwerp is fantastisch en erg aantrekkelijk voor het oog. Het wordt geleverd in drie verschillende kleuren: aluminium (grijs), Graphite (zwart) en Frost (wit), dus voel je vrij om je smaak te kiezen. Met Nexus 6P kunt u genieten van SCHONE EN EENVOUDIGE ANDROID MARSHMALLOW op zijn best.

Sansung Galaxy S7

Dit is een van de meest populaire apparaten tot nu toe, dus het verdient zeker om op onze geweldige lijst met smartphones van 2016 te staan. Samsung Galaxy S7 is KRACHTIG, BETROUWBAAR, PLEZIER EN HEEFT EEN FANTASTISCHE TELEFOON. Beeing is een vlaggenschip, het heeft de beste hardware die Samsung kan bieden, en het levert uitstekende prestaties.

Als je besluit Samsung Galaxy S7 te kopen, maak je geen fout, dat is zeker.

Sansung Galaxy S7 Edge

We zouden kunnen zeggen dat de Samsung Galaxy S7 Edge een grote broer is van de Samsung Galaxy S7. Het is een beetje ROBUUST EN STERKER dan het vorige model, dus het ziet er ongeveer uit als een broer of zus die meer geavanceerd is.

Samsung Galaxy S7 Edge heeft een futuristisch, gebogen scherm, een lange levensduur van de batterij (van 3600 mAh) en een indrukwekkende, snelle CPU met uitstekende prestaties. S7 Edge zit comfortabel in de hand en biedt de gebruiker een uitzonderlijke ervaring. Een van de belangrijkste voordelen van dit apparaat is het IP68-certificaat, wat betekent dat de telefoon stofbestendig en waterdicht is. Wat heb je nog meer nodig van een smartphone?

Sony Xperia  Z5

Weet jij wat voor smartphone James Bond gebruikt? Nee, het is geen iPhone, het is Sony Xperia Z5. En het is niet per ongeluk – dit is echt een geweldige smartphone en nummer één op onze lijst met geweldige smartphones van 2016.Sony Xperia Z5 voert het spel op met wat OUT-OF-THE-WORLD SPECIFICATIES, zoals een 23 MP camera en een 4K-scherm met 806ppi, 5,5 “scherm, Qualcomm Snapdragon 801-processor en vele anderen. Hoewel het een batterijcapaciteit heeft van 3420 mAh, is het niet oververhit en presteert het goed op een dagelijkse basis. Deze telefoon is een nummer één op onze beste lijst van smartphones van 2016, dus we zouden kunnen zeggen dat we het tot nu toe de beste smartphone vinden.