Drie Goede Tips Voor Vrouwen Die Online Daten

kody Online Daten

Sharing is caring!

Als het gaat om datingtips voor vrouwen, past één maat niet allemaal. Een jonge vrouw in haar tienerjaren of jaren ’20 dateert VEEL anders dan een vrouw in haar jaren ’30 en ’40. En hoewel de meeste vrouwen over het algemeen dezelfde uitkomst willen, zijn er bepaalde dingen die vrouwen in de jaren dertig en veertig van de twintigste eeuw weten over daten die ze negeerden of waarin ze zich in hun jongere jaren niet zo veel concentreerden. Een dating site is tegenwoordig gemakkelijk te vinden.

In Gesprek Met Datingexperts

Daarom hebben we gesproken met enkele van de beste datingexperts van dit moment om te zien wat zij als het belangrijkste advies zagen dat vrouwen in hun 30s en 40s dating vandaag zouden moeten bedenken.

Na het doornemen van wat ze te zeggen hadden, kwamen we met deze 15 beste dateringstips voor vrouwen die ouder dan 20 zijn en klaar voor iets serieuzere.

Bepaal Van Tevoren Wat Je Belangrijk Vindt Aan Je Date

Dit zouden die directe dealbreakers van jou zijn – hij is een roker, een niet-monogamist, een kattenliefhebber, enz. – die je meteen vertellen om verder te gaan, zodat je je tijd niet verspilt.

“Wat zijn die drie dingen die niet onderhandelbaar zijn als u op zoek bent naar een relatie?” Vroeg relatiedeskundige Dr. Melanie Mills. “Probeer geen fysieke of financiële attributen op te nemen. Focus op karaktereigenschappen, persoonlijkheidstype en waardesystemen. ”

Je Behoeftes Kunnen Veranderen

‘In je twintigste heb je misschien gefronst als je denkt een relatie te hebben met een man met een kind of iemand die eerder getrouwd was geweest’, zegt Mills. Maar de kans is groot: als een man is, is hij ouder dan 40, is de kans groter dat hij getrouwd is of kinderen heeft. “Blijf open voor mannen die gescheiden zijn,” voegt ze eraan toe.

Blijf Altijd Eerlijk Tegen Jouw Date

Natuurlijk wil je indruk op elkaar maken, maar eerlijkheid vanaf het begin is een eerste vereiste om te vertrouwen, zegt psychotherapeut dr. Jennifer Freed. “Als de foto of beschrijving van je date niet klopte, zal de rest van de relatie waarschijnlijk ook vol misleidingen zitten.”