Er Zijn Al Veel Draadloze Oordopjes Beschikbaar

kody Technology

Sharing is caring!

Er zijn nu verschillende uitstekende, volledig draadloze oordopjes op de markt, maar er zijn verschillende redenen waarom we nog steeds de voorkeur geven aan een Bluetooth-in-ear hoofdtelefoon met band. Ten eerste zijn gestreepte draadloze hoofdtelefoons vaak veel betaalbaarder dan hun volledig draadloze tegenhangers, en voor een andere bieden ze meestal een aanzienlijk langere levensduur van de batterij. Immers, voor de meeste mensen die onderweg zijn, is vijf uur luistertijd tussen de kosten – de beste die momenteel op de markt beschikbaar is – gewoon niet genoeg. Bekijk het volledige aanbod in de beste winkel online Jack Waayen Beeld en Audio.

Dat Gaat Allemaal Veranderen

Vandaag heeft Qualcomm zijn nieuwe QCC3026-hoofdtelefoon-chip aangekondigd, een flash-programmeerbaar Bluetooth-audiosysteem-op-chip (SoC) dat speciaal is ontwikkeld om een ​​volledig draadloze hoofdtelefoon naar een hoger niveau te tillen. Hiermee kunnen fabrikanten tot 50 procent minder stroomverbruik en meer functionaliteit bieden, waardoor de batterijlevensduur van volledig draadloze in-ears uiteindelijk wordt verhoogd naar gestandaardiseerde draadloze niveaus. Wij hebben de telefoon aangesloten op de Philips Oled 55pos9002 televisie en de kwaliteit was nog steeds erg goed.

De Chip is Veel Betaalbaarder

Bovendien zal de chip betaalbaarder zijn dan zijn voorgangers, wat betekent dat we mogelijk beginnen een volledig draadloze hoofdtelefoon te zien tegen veel lagere prijzen.Simpel gezegd, als je een set van de nieuwste volledig draadloze hoofdtelefoons zou nemen en deze nieuwe chip erin zou plaatsen, zouden ze een dubbele levensduur hebben voor de batterij, de schamele luister-tijden die we in de volledig draadloze ruimte tot nieuwer hebben gezien – en beduidend meer bruikbaar – niveaus.

Ze Willen Graag Mensen Met Gehoorbeperking Helpen

Het bedrijf hoopt dat een grotere verwerkingskracht ook verschillende machinale leertechnieken mogelijk maakt – of dat nu is dat de hoofdtelefoon mensen met een gehoorbeperking helpt zich te concentreren op een bepaalde stem in een menigte, of geluidsprofielen aan te passen op basis van het specifieke gehoor van een individu.

Er Komt Een Complete Draadloze Hoofdtelefoon Lijn Aan

De aankondiging van deze betere, meer betaalbare chip komt met een aantal andere zeer interessant nieuws: maker van mobiele telefoons Oppo heeft aangekondigd dat het een set van volledig draadloze hoofdtelefoons zal aanbieden met behulp van de QCC3026-chip met zijn nieuwe Find X-smartphone, die kopers een volledig draadloze luisterervaring biedt optie direct uit de doos