Het Is Met Internet En Televisie Tegenwoordig Een Lastige Tijd

kody Internet

Sharing is caring!

Het is echt geen toeval dat National Cut the Cord Day valt op 7 juli – dezelfde week als Independence Day. Steeds meer mensen vinden een nieuw gevoel van onafhankelijkheid door hun tv-abonnement sdiensten, zoals kabel of satelliet, te laten vallen. Het is de grootste trend om de home entertainment-ruimte te vegen, en met een goede reden. Maar voor het geval u een reden nodig hebt om de trekker over te halen en uiteindelijk het snoer zelf door te snijden, zijn hier tien van onze favorieten. Kijk nog even of je alles in 1 kunt vergelijken.

Het Bespaart Geld

Dit is verreweg de grootste bestuurder voor mensen die zich van kabel en satelliet verwijderen. Zelfs in een zeer competitieve branche als tv-abonnementen lijken de prijzen alleen maar hoger te blijven kruipen zonder een einde te maken aan het zicht. Het is niet alleen de kostbare programmering die elke maand geld verspilt – het zijn ook de prijzige huurprijzen voor alle ontvangers en DVR’s die je nodig hebt om je programmering te bekijken. Wanneer je het snoer snijdt, zou je ruim $ 1.000 per jaar kunnen vrijmaken, en dat is een goed brok van verandering die meteen teruggaat in je zak.

Niet Nodig Om Over Contracten Of Prijzen Te Onderhandelen

Het is niet ongebruikelijk voor kabelbedrijven om klanten te lokken met een aantrekkelijk promotietarief dat na een (vrij korte!) Periode nadert. Sterker nog, veel mensen stuiteren heen en weer tussen providers alleen maar om hun rekeningen onder controle te houden. Streaming providers hebben gestandaardiseerde prijzen en zijn veel minder geneigd om tarieven te verhogen dan kabelbedrijven, dus de meeste mensen met Netflix nemen het als vanzelfsprekend aan, omdat hun tarieven jarenlang hetzelfde blijven!

You May Also Like..

Hoe kun je gemakkelijk punten verdienen met een Creditcard

Sharing is caring!FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInVertel mensen vaak dat de moeilijkste manier om airline miles te verdienen, is om in een vliegtuig te […]