Hoe kun je gemakkelijk punten verdienen met een Creditcard

kody Internet

Sharing is caring!

Vertel mensen vaak dat de moeilijkste manier om airline miles te verdienen, is om in een vliegtuig te stappen. Zelfs op de maatschappijen die je nog steeds mijlen aanbieden op basis van de afstand die je aflegt, verdien je slechts ongeveer 500 mijl per uur dat je in een vliegtuig doorbrengt. En je zult een hele nacht in een hotel moeten doorbrengen om een ​​paar duizend punten te verdienen in hun loyaliteitsprogramma zoals Spaarbuidel. Een Creditcard vergelijken is altijd een goed idee als je van plan bent om er een aan te schaffen.

Tegenwoordig kun je gemakkelijk Air Miles verdienen met je Creditcard

In tegenstelling, het duurt slechts een paar minuten om aan te melden voor een creditcard die u 50.000 tot 100.000 punten of mijlen kan aanbieden als aanmeldingsbonus. 50.000 mijlen is een concurrerende aanbieding van een vliegtuigkaart, of een kaart die punten biedt die kunnen worden overgedragen aan airline miles. De beste aanbiedingen liggen echter in het bereik van 60.000 tot 100.000 mijl. Bij hotelpunten is een sterk aanbod een aanbod met voldoende punten voor minimaal twee gratis overnachtingen in een gemiddeld hotel. Maar omdat hotelpunten over het algemeen minder waard zijn dan luchtvaartmijlen, verwacht dan 80.000 tot 100.000 punten te ontvangen van de beste aanbiedingen.

Je hebt ook dikke beloningen bij het gebruik van je creditcard

Als u deze beloningen wilt ontvangen, moet u meestal aan een minimale bestedingsvereiste voldoen, vaak $ 3.000 tot $ 5.000 binnen drie maanden na het openen van de rekening. Sommige van de meest genereuze aanbiedingen hebben echter nog hogere uitgavenvereisten. Bovendien hebben de meeste kaarten een jaarlijkse vergoeding, hoewel sommige kaarten het eerste jaar niet worden gebruikt.

Zodra u een jaarlijkse vergoeding heeft betaald en uw inschrijfbonus heeft ontvangen, is het laatste wat u wilt doen uw kaart annuleren. Probeer het in plaats daarvan een jaar lang en zie hoe je zijn beloningen, voordelen en klantenservice waardeert. Aan het einde van je eerste jaar heb je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of het de moeite waard is om te houden of niet.

 

You May Also Like..

Het Is Met Internet En Televisie Tegenwoordig Een Lastige Tijd

Sharing is caring!FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInHet is echt geen toeval dat National Cut the Cord Day valt op 7 juli – dezelfde week […]